магазин за парфюми DP дубликати на парфюми
  Магазин парфюми » Онлайн магазин » FM Group Perfumes » За фирмата FM group » Вход  |  Кошница  |  Към закупуването   
Раздели
Новини Напред
VICTORIA BELL'S 694 мъжки парфюм аналог на LEGEND, Mont Blanc
VICTORIA BELL'S 694 мъжки парфюм аналог на LEGEND, Mont Blanc
39.00

История, парфюми

"FM Group" е полска компания бързо развиваща се на парфюмерийния пазар. Тя е създадена от млади хора, познаващи нуждите и изискванията на клиентите. Фирмата предлага богат асортимент от парфюми и парфюмни продукти с различни по вид аромати предназначени за широк кръг от потребители. Продуктите на марката ФМ се създават на базата на ароматни композиции, създавани от DROM Fragrances - световен лидер в тази област.

 Нашите предимства:
   -Парфюмите са с изключително високо качество и трайност /от 12 до 14 часа/.
   -Винаги са в наличност!
  -Нашите продукти стигат до Вас, без да има нужда вие да ги търсите! Дистрибуторите ни са на Ваше разположение и ще Ви помогнат във Вашия избор и ще Ви доставят желания продукт където е удобно за вас!
   -Продуктите ни са предназначени за широк кръг потребители - дамски, мъжки и детски!

 Идеята за създаването на тази изключителна козметична линия е на Артур Травински /главен изпълнителен директор на FM Group - Полша/, австралиец от полски произход. След завършването си в Полша, той решава да реализира идеята си за създаването на тази компания. Търсейки създаването на съвършени продукти, той получава предложения за сътрудничество от много и различни компании, но той решава да започне бизнеса си съвместно с човек близък на неговия баща, който произвежда парфюми от 10 години.

Ароматите на парфюмите са аналог на световно известни маркови парфюми.

Още през първата година от появяването на пазара, компанията се наложи с високо качество и достъпни цени. Това ни наложи откриването на наши представителства и в други страни, които проявиха голям интерес и желание да имат достъп до нашите продукти! ФМ Груп  има изградени големи дистрибуционни мрежи почти във всички страни от Европа, а също така и в САЩ, Канада и Австралия. От 2 години тя стъпи и на българския пазар, като в момента протича процеса на създаване на дистрибуторска мрежа в България. Това дава изключително предимство на тези, които се захванат сега с тази работа да успеят за много кратко време да постигнат успехи и сигурни и стабилни доходи.
Ако вие имате желание да работите ние ще ви дадем тази възможност. Включете се при нас!

Нашите продукти са направени за хора от всякаква възраст. От всички аромати всеки намира нещо лично. Ние ви предлагаме продукти с високо качество и много алтернативни аромати, съвършени по всякакъв начин.

Кошница Напред
Кошницата е празна
Бързо търсене
 
Търсене по име на парфюм и номенклатурен номер
Разширено търсене
Уведомение Напред
УведомяванеСъобщавайте ми за новини История, парфюми
Препоръчайте ни
 
Препоръчайте ни на своите прители и колеги
Отзиви Напред
Напиши отзивНапишете вашето мнение за стоката!
Езици
Bulgarian English
Валути

Copyright © 2009-2015 Магазин за парфюми dpparfumi.eu | Дизайн и Seo на онлайн магазин от 3dWebDesign.org.